Search

Selco – Prvi u zavarivanju s razlogom

Tvrtka Selco je uvijek bila na prvom mjestu u ponudi tehnologija i rješenja za poboljšanje procesa zavarivanja i primjene novih tehnologija. Kvaliteta u smislu organizacije i proizvoda temeljna je vrijednost politike tvrtke.

Serija Selco sastoji se od preko 100 modela koji pokrivaju sve glavne postupke zavarivanja (MIG / MAG, TIG, MMA) i rezanje plazme. Raspon je nadopunjen sustavima automatskih i robotskih aplikacija te inovativnih usluga i tehnologija za zavarivanje.

Višegodišnje iskustvo i tradicija

Tvrtka Selco osnovana je 1979. godine, a tridesetak je godina protagonistica u području električnog luka. Nastojeći stalno usavršiti i proširiti svoj asortiman proizvoda i usluga, Selco se osniva kao jedan od vodećih europskih dobavljača opreme za zavarivanje. Selcoova izvorna tvornica nalazi se u Onari (Padova-Italija). Druga tvornica je otvorena u Cittadella (Padua) za nadopunu prvog i za proizvodnju izvora napajanja i kompletnih sustava zavarivanja.

Služba za korisnike također se stalno poboljšava tijekom godina, a proizvodi tvrtke Selco sada podupiru vrlo kompetentna i dalekosežna prodajna mreža, učinkovita međunarodna briga o klijentima i vrhunska tehnička pomoć.

Razvoj temeljen na potrebama kupaca

Tvrtka Selco proizvodi visoku kvalitetu, high-tech, profesionalne sustave zavarivanja više od trideset godina za sve vrste primjene. Selcoov uspjeh temelji se na dubinskom razumijevanju stvarnih potreba kupaca, te o sposobnosti pružanja ideja i rješenja koja će im odgovarati.

Naš je cilj osigurati da naši kupci mogu raditi najbolje što mogu, dajući im najbolje što tržište nudi u pogledu tehnologije, učinkovitosti, performansi i usluge.

Kožul d.o.o. je generalni zastupnik branda Selco za tržište Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Postavite pitanje za ovaj brand