Search

Vaši stručnjaci za mehaničku površinsku obradu

Osborn je najveći i najcjelovitiji pružatelj rješenja visokokvalitetnih površinskih tretmana i alata za završnu obradu za stotine komercijalnih i potrošačkih aplikacija, kao što su završna obrada metala, hoblanje i poliranje površine.

Pored naših maloprodajnih potrošača i distributivnih klijenata, klijentima poslujemo izravno u raznim industrijama kao što su: zrakoplovstvo; automobilski; završna obrada metala; industrijski plinovod; rad drva; dorada i poliranje; i cestovni brišući, s više od 10.000 standardnih proizvoda i više od 100.000 rješenja po mjeri.

Slide3

Globalni resursi koji podržavaju vaš uspjeh

Osborn vam pruža prednost svjetske inženjerske i proizvodne podrške za izmjenu bilo kojeg proizvoda ili stroja u našem izboru kako bi zadovoljili vaše točne potrebe. S više od 2.000 zaposlenika i 13 poslovnih objekata koji služe korisnicima u više od 120 zemalja, naš globalni doseg pruža veći pristup novim idejama proizvoda, ekonomijama razmjera i novim tehnikama za svladavanje vaših jedinstvenih površinskih tretmana i završnih potreba.

Veliki broj patenata i procesa

Osborn drži više patenata na više proizvoda i procesa od svih ostalih konkurenata, a ostaje posvećen izgradnji nagrađivanja odnosa s kupcima bez obzira na to imate li specifične zahtjeve za površinsku obradu i završnu obradu, ili jednostavno trebate pouzdane alate pouzdanih partnera.

Kožul d.o.o. je distributer branda Osborn za tržište Hrvatske.

Postavite pitanje za ovaj brand