Search

Izvrsno prilagođen tržištu

Postoji mnogo dobrih dostupnih alata; NWS čini razliku među njima. Već četiri desetljeća NWS je prisutan u električnoj, sanitarnoj i automobilskoj industriji. NWS kroz svoju tradiciju osluškuje potrebe distributera, kvalificiranih radnika i tvrtki. To im daje sposobnost prepoznavanja novih zahtjeva u različitim trgovinama i predviđanje i rješavanje problema korisnika.

Dobrim partnerstvima do izvrsnih proizvoda

Svakodnevna komunikacija s kupcima i partnerima oko njihovih potreba omogućuje razvijanje inovacija koje odgovaraju korisniku u svakodnevnom radnom okruženju kombinirajući funkcionalnost, kvalitetu i dizajn.

Softkomp 3K višekomponentne drške koje pružaju rad bez naprezanja ili SystemClip za osiguranje alata pri radu na visokoj razini primjer su dobre komunikacije iz koje je nastalo ono što je tržištu potrebno.

Upravljanje kvalitetom

Kakvoća, sigurnost i zaštita okoliša postavljaju nove standarde. Ti su zahtjevi u središtu razvoja NWS-a za novo tisućljeće.

Kvaliteta proizvoda i usluga uspostavila je ugled i kompetencije NWS-a na tržištu alata. Tvrtka želi zadržati ovu kompetenciju, te dalje razvijati proizvodni proces, uključujući visoke standarde kvalitete – za dobrobit kupaca.

Kožul d.o.o. je generalni zastupnik branda NWS za tržište Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Postavite pitanje za ovaj brand