Search

Povijest Max alata

Max – alati po vašoj mjeri, vuku korijene od 1994. godine, a kvalitetnije su predstavljeni 2002. godine i od tada su vrlo brzo pronašli svoje mjesto na europskim tržištima postavši sinonim za iznimno kvalitetan alat po pristupačnim cijenama.

Od 2003. godine Max logo je zaštićen i registriran u registru Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo.

Sredinom 2009. izlazi linija alata Max blue line, koja svojom kvalitetom i inovativnim rješenjima predstavlja sam vrh u preciznosti i izradi ručnih alata. Unutar branda Max posjedujemo vrlo uski sektor alata Handy tools kojeg odlikuje ekonomična cijena i zadovoljavajuća kvaliteta za korisnike koji sebe nazivaju hobistima.

Prepoznat brand na tržištu alata

Glavna odlika Max alata, koji se pod strogim nadzorom kvalitete proizvode u 62 tvornice diljem svijeta, upravo i je izvrstan omjer kvalitete i cijene što je jedan od razloga da su se vrlo brzo našli na policama svih bolje opremljenih trgovina ručnog alata i pribora.

Svakodnevna kontrola kvalitete i poboljšanja dizajnerskih i funkcionalnih karakteristika svakog pojedinog alata dugoročno svrstavaju Max alate u gornju klasu ručnog alata i pribora.

Zbog svoje kvalitete MAX alati prepoznati su od velikih prodajnih centara, te izvođača radova. Koriste se u zahtjevnim poslovima u industrijskim postrojenjima, ali istovremeno zbog povoljne cijene i širine programa i od strane amatera i hobista u kućnoj radinosti.

Osim po svojoj kvaliteti MAX alati odlikuju se dizajniranim pakiranjem po svjetskim standardima prilagođenim maloprodajnim centrima – na pakiranju se nalazi bar code, višejezični naziv i šifra artikla.

naslovnica katalogweb

Snaga branda Max

Tvrtka Kožul je započela distribuciju ručnog alata 1994. g., a 2002. g. predstavlja svoj vlastiti brand Max. U ukupnom prometu koji Kožul ostvari u veleprodaji, udio Max alata je 70 %.

Svoj uspjeh na tržištu, Max alati su zaslužili izvrsnim omjerom cijene i kvalitete. Svi artikli su osmišljeni i dizajnirani u sjedištu tvrtke Kožul u Sl. Brodu, dok se proizvodnja odvija u više od 60 tvornica pod strogom kontrolom i konstantnim nadzorom.

Distribucija Max alata

Max alati se izlažu na policama koje tvrtka Kožul ili distributeri na inozemnim tržištima ustupaju svojim kupcima. Na pojedinim prodajnim mjestima se nalazi i do 20 metara polica na kojima su pozicionirani artikli pod brandom MAX.

Prilikom prvog pozicioniranja MAX alata na prodajno mjesto, svakom kupcu se prilazi individualno sukladno potrebama i prilagođeno profilu kupaca određenog prodajnog mjesta.

Nakon što su MAX alati pozicionirani na prodajno mjesto, sva briga nadopune i eventualne izmjene asortimana je i dalje na komercijalnoj mreži tvrtke Kožul.

Terenski predstavnici se brinu oko izgleda police, nadopune asortimana, eventualnih izmjena i procedura vezano za narudžbe kupaca.

Kožul d.o.o je vlasnik branda MAX.

Postavite pitanje za ovaj brand