Search

Dugoročni uspjeh proizvoda ovisi o strasti i uvjerenju s kojim je izrađen.

Iz tog razloga ne gradimo bilo kakve sustave za zavarivanje, već samo najbolje sustave za zavarivanje koje znamo napraviti – u smislu tehnologije, dizajna i performansi. Samo najfiniji sustavi mogu nositi naziv “Lorch” ili, kako mi volimo reći: True Lorch.

Prava kvaliteta izrađena u Njemačkoj

Sustavi zavarivanja Lorch rođeni su u njemačkom gradu Auenwaldu – od strane istinski pametnih ljudi koji koriste vrhunsku tehnologiju, inteligentni softver i vrhunske komponente za izgradnju sustava za zavarivanje koje su cijenili najbolji zavarivači širom svijeta. Zaista “izrađeno u Njemačkoj” s istinskom strašću i, što je najvažnije, istinski produktivno. Jer u to nema sumnje: Lorchov sustav za zavarivanje zasigurno će dugoročno zaraditi novac svog vlasnika. Kao što je već rečeno: Ako je doista pametan, to je istinski Lorch .

Istinska pouzdanost

Više od 60 godina inženjerstvo i proizvodnja vrhunskih rješenja za zavarivanje za primjenu u trgovini i industriji. A budući da smo na prvom mjestu, ne bi trebalo biti iznenađenje da se proizvodi koje stvaramo proizvode u jednom od najnaprednijih proizvodnih pogona za aparate za zavarivanje na planetu.