Search

BDS – jednostavno bolje bušenje

BDS je tvrtka sa sjedištem u Monchengladbachu u Njemačkoj.

Jednostavna i učinkovita strategija BDS-a optimizirana je kako bi stalno proizvodila najfinije strojeve za bušenje magnetskih jezgri, osnovne bušilice i strojeve za obradu Edgea.

Više od 100 zemalja oslanja se na BDS za opskrbu profesionalnim, robusnim i izvrsnim strojevima sposobnim za rukovanje čak i najtežim poslovima obrade metala. Jednostavni i vrhunski dizajn ovih strojeva omogućava obrtnicima da brzo i precizno obavljaju svoj posao.

Dugogodišnje iskustvo

BDS je osnovan 1989. godine, a od tada je postao vodeći proizvođač magnetskih bušaćih strojeva i prstenastih rezača diljem svijeta, a broj jedan u Njemačkoj.

BDS se usredotočuje na projektiranje i proizvodnju više od 30 različitih modela magnetskih bušilica za stručnjake za obradbu metala širom svijeta kako bi se zadovoljili najteži zahtjevi u metalnom bušenju.

Više od 30 različitih modela za stručnjake

Kroz inovativni tehnološki dizajn koji kombinira više od 25 godina iskustva s modernim znanjem, BDS bez prestanka stvara nevjerojatno magnetsko bušilice, brusilice i Beveling strojeve koji udovoljavaju i premašuju zahtjeve industrije.

Kožul d.o.o. je distributer branda BDS za tržište Hrvatske.

Postavite pitanje za ovaj brand