Sidebar

Politika kvalitete

Politika kvalitete tvrtke KOŽUL d.o.o. je izvorište na kojemu smo izgradili i stalno unapređujemo naš sustav kvalitete te zbog toga ona sadrži sve ono što smatramo najvažnijim elementima naše ukupne poslovne filozofije:

  • ODGOVORNOST UPRAVE – Uprava tvrtke snosi odgovornost za uvođenje i primjenu sustava kvalitete. Odluka o uvođenju i primjeni sustava kvalitete izraz je naše ukupne poslovne filozofije te izraz trajnoga opredjeljenja za poslovanje po načelima međunarodnih normi.

  • ZADOVOLJNI KUPCI – Jedina objektivna mjera kvalitete naših proizvoda su – naši kupci. Mi smo tu da udovoljimo njihovim zahtjevima i potrebama. Zadovoljni kupci su jamac našega opstanka i poslovnog uspjeha. Mi smatramo svojom obvezom učiniti sve što je potrebno kako bi nam se kupci vraćali, zbog toga im uvijek pružamo usluge i proizvode koji točno odgovaraju specificiranim zahtjevima.

  • PROCES STALNOG UNAPREĐENJA – Ništa u našem sustavu nije toliko dobro da ne bi moglo biti i bolje. Sve poslovne procese vodimo prema propisanim postupcima, ali uvijek i iznova promišljamo o tome da li je to najbolji način i kako možemo stvari pojednostaviti i poboljšati. Doprinos zaposlenika neposredno uključenih u pružanju usluga iznimno je važan, zbog toga svačiji glas slušamo pozorno kako bismo svaki dan napravili još jedan mali korak naprijed. Proces stalnog unapređenja stanja sustava kvalitete jamstvo je trajnog napretka i ukupne kvalitete naših usluga.

  • PROCES STALNE PROVJERE DOBAVLJAČA – Niti jedan dobavljač u našem sustavu nije toliko dobar da ne bi mogli odabrati još boljeg. Svi naši dobavljači su neprekidno provjeravani. Želimo da svaki od njih bude dugoročno naš partner na zadovoljstvo naših kupaca i naših zaposlenika. Naše zadovoljstvo dobavljačima je jamstvo poslovnog uspjeha kojemu trajno težimo. Učiniti ćemo sve kako bi naši dobavljači bili zadovoljni nama, a naše obveze prema njima ne bi nikada bile upitne.

  • TEHNOLOŠKA I RADNA DISCIPLINA – Ono što nas razlikuje od konkurencije je stručno, osposobljeno i motivirano osoblje, te besprijekorna tehnološka i radna disciplina. Svaka operacija kod realizacije proizvoda zahtjeva maksimalnu tehnološku disciplinu i stalnu pažnju u radu. Narušavanje tehnološke i radne discipline direktno utječe na kvalitetu naših usluga i proizvoda, zbog toga svaki takav postupak smatramo najtežim oblikom povrede radne dužnosti i izrazom nepoštivanja svojih suradnika.

  • ZAŠTITA OKOLIŠA – Razmišljamo o budućnosti, ekološki smo savjesna tvrtka. Za buduće generacije od presudne je važnosti naš današnji utjecaj na okoliš. Zato svako od nas treba razmišljati što će biti sa slijedećim generacijama? Jesu li zemljini resursi ograničeni? Hoćemo li ih imati u budućnosti? Recikliranjem zemljinih resursa želimo zdrav i održiv okoliš za buduće generacije.

  • ZADOVOLJNI ZAPOSLENICI – Mi želimo dobro i kvalitetno raditi, želimo se ugodno osjećati u svojoj radnoj sredini, jer smatramo da tako možemo pružiti najviše i dati najbolje rezultate. Svaki uspjeh naše tvrtke smatramo i svojim osobnim uspjehom.

U Slavonskom Brodu, 30.05.2018.