Pretraživanje

Profil tvrtke

|
Autor: Administrator

O nama

Profil tvrtke : O nama

Tvrtka Kožul d.o.o. osnovana je 1994 godine u Slavonskom Brodu, a bavi se veleprodajom i maloprodajom ručnog alata i pribora. Tvrtka danas broji 63 zaposlenika u Hrvatskoj  i 6 u tvrtki Kožul BH d.o.o. Orašje, BiH.
Osim navedenih tvrtki u Kožul grupi se nalaze i tvrtka CROMAX d.o.o. , Slavonski Brod koja se bavi završnim radovima u građevinarstvu.

Kožul grupacija sastoji se od slijedećih tvrtki:
Kožul d.o.o. – veleprodaja Hrvatska
Cromax d.o.o. – završni radovi u građevini
Kožul BH d.o.o. – veleprodaja Bosnia & Herzegovina

Na prijelazu iz XX u XXI stoljeće sagradili smo maloprodajni centar (Hobi centar) u Slavonskom Brodu s više od 1200m2 prodajnog prostora.
Uz maloprodajni centar u Slavonskom Brodu također smo sagradili dva nova skladišna prostora i carinsko skladište s više od 1600 paletnih mjesta,  te proširili naše poslovanje na Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru.
U razvoju i poslovnom napredovanju tokom ovih godina, štošta se promijelnilo, ali osnovni cilj uvijek je ostao ne promijenjenusmjerenost prema kvaliteti proizvoda i usluge.Unatoč brzom razvijanju tržišta i čestim promjenama na istom, uspjeli smo ostati vjerni našoj strategijiponuditi profesionalna rješenja svima koji u svom poslu i životu koriste ručne i električne alate.

Od 63 zaposlenika u Hrvatskoj, 8 je terenskih komercijalista koji pokrivaju cijelu Hrvatsku po regijama. Takva mreža nam omogućava visoku kvalitetu usluge i podrške krajnjem kupcu i korisniku u svakom trenutku u svim prodajnim centrima i  poslovnim jedinicama.

Uvozeći i prodajući strane alate i proizvode došli smo na ideju osnovati, graditi i ulagati u vlastiti brand i koncept alata. Nastavno na tu ideju 2003 godine registriran je naš brand MAX® u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo i od tada uporno radimo na njegovom unapređenju i asortimanskom proširenju. Trenutno možemo ponuditi više od 1500 različitih artikala iz asortimana MAX® ručnih alata.

Iz naših veleprodajnih skladišta roba se isporučuje unutar 24 sata od trenutka vaše narudžbe i možemo se prilagoditi posebnim zahtjevima ili specifičnostima Vašeg poslovanja.

Paralelno uz razvoj našeg branda, zahvaljujući razvijenoj logistici i mreži terenskih komercijalista, postali smo generalni zastupnici svjetskih brandova, kao što su :

  • Bosch – električni alati ……………………………… regionalni zastupnici za Hrvatsku
  • Dassy – zaštitna oprema ……………. generalni zastupnici za Hrvatsku i BiH
  • Collomix – električni alati ……….... generalni zastupnici za Hrvatsku i BiH
  • Klingspor – brusno – rezni program ………......………………. zastupnici za Hrvatsku
  • Sola – mjerni alati  generalni zastupnik za  BiH, te zastupnik za Hrvatsku
  • Pferd – prof. brusno – rezni program …………............……… zastupnik za Hrvatsku
  • Parasilico – silikonski kitovi, ljepila, PU pjene....… generalni zastupnici za Hrvatsku
  • Cox – prof. pištolji za jednokomponentna ljepila, brtvila i PU mase zastupnici za HR

MisijaPonuditi profesionalna rješenja svima koji u svom poslu i životu koriste ručne i električne alate. Omogućiti kupcima najbolju kupovinu i visokokvalitetan proizvod s kojim će krajnji korisnik biti zadovoljan.

Vizija – Postati najcjenjenijim brandom na hrvatskom i tržištu jugoistočne Europe

 

Član uprave: Ivica Kožul(direktor)
Telefon: +385 35 491 604
Fax: +385 35 490 801
Email: kozul@kozul.hr

Adresa:
Kožul d.o.o.
Vinogradska 2g
35000 Slavonski Brod, Hrvatska

MBS: 050020972 OIB: 99080771351
Trgovački sud Slavonski Brod
Temeljni Kapital: 1.575.100,00 kn
ŽR: 2402006-1100534981