Sidebar

KOŽUL GRUPA

KOŽUL grupa jedna je od vodećih distributera ručnih alata i pribora u regiji, a svoje poslovanje usmjerava prema tržištu jugoistočne Europe gdje ima brojne partnere i kupce.

Precizna korporativna strategija, koja osigurava profitabilnost i razvoj tvrtke na ekonomski odgovoran način, omogućuje kontinuirano uvođenje inovativnih proizvoda kroz veleprodaju, maloprodaju i vlastitu proizvodnju ručnih alata i pribora.

 

web1onama

Svojim poslovanjem od 1994. godine tvrtka je iz Slavonskog Broda kontinuiranim razvojem i pravilno postavljenom strategijom segmentacije iz lokalnog poduzeća postala sinonim za poduzeće koje u svojoj ponudi ima kvalitetne proizvode profesionalnih alata i pribora.

Tvrtka kontinuirano širi svoje poslovanje, te je nekoliko puta osvojila nagradu poslodavca godine, te time dokazala svoj poslovni status na hrvatskom i regionalnom tržištu kao tvrtka kojoj zaposlenici predstavljaju temelj kvalitetnog ekonomskog i tržišnog razvoja.

Kožul grupa osim u poslovima veleprodaje i maloprodaje, ima vlastiti brand ručnih alata MAX®, a svoje poslovanje proširila je i na završne radove u građevinarstvu.

TVRTKE U GRUPACIJI

Tijekom proteklih 25 godina poslovanja razvili smo se iz obiteljskog poslovanja usmjerenog prvenstveno na veleprodaju u grupaciju od 120 zaposlenika raspoređenih u slijedeće tvrtke:

  • Kožul d.o.o. – veleprodaja i maloprodaja u Hrvatskoj
  • Cromax d.o.o. – završni radovi u građevinarstvu
  • Kožul BH d.o.o. – veleprodaja u Bosni i Hercegovini

Aktivnosti tvrtke tijekom dva desetljeća usredotočene su na dinamičan razvoj i ulaganja u najnovije tehnologije, te osim gore navedenih djelatnosti u Slavonskom Brodu tvrtka Kožul izgradila je 2003. godine maloprodajni centar (Hobi centar) u Slavonskom Brodu s više od 1200 m2 prodajnog prostora.

Uz maloprodajni centar u Slavonskom Brodu izgrađena su dva nova skladišna prostora s više od 1600 paletnih mjesta, te proširili naše poslovanje na Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru.

koz23445
452x416 2
STRATEGIJA I RAZVOJ

U razvoju i poslovnom napredovanju tokom ovih godina osnovni cilj je ostao ne promijenjen – usmjerenost prema kvaliteti proizvoda i usluga.

Unatoč brzom razvijanju tržišta i čestim promjenama na istom, tvrtka Kožul ostala je vjerna svojoj strategiji: ponuditi profesionalna rješenja svima koji u svom poslu i životu koriste ručne i električne alate.

Sa širokim rasponom profesionalnih alata i opreme, strojnih alata, vrtlarskih alata, alata za poljoprivredu, alata za bojanje, te sigurnosne opreme, tvrtka Kožul prepoznata je kao ugledan dobavljač alata i za samouke korisnike i profesionalne zanatlije.

BRAND MAX®

Uvozeći i prodajući strane alate i proizvode tvrtka je odlučila osnovati, graditi i ulagati u vlastiti brand i koncept alata. Vodeći se tim ciljem 2003. godine registriran je brand MAX® koji trenutno ima više od 1500 različitih artikala.

Max-logo-R-finale435345
450x261
NAŠA MISIJA I CILJEVI

Misija – razviti i ponuditi širok raspon profesionalnih rješenja svim korisnicima koji koriste neke od proizvoda i usluga po konkurentskim cijenama, uz visokokvalitetne proizvode na zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

Cilj – postati željeni partner i dobavljač kupaca i omiljeni brand na tržištu ručnih i električnih alata hrvatske i jugoistočne Europe.

LOGISTIKA

Kožul grupa ima profesionalnu logističku mrežu, uključujući moderni logistički i distribucijski centar, što omogućuje učinkovito skladištenje i isporuku dobara za kupce diljem jugoistočne Europe.

Iz veleprodajnih skladišta roba se isporučuje unutar 24 sata od trenutka narudžbe i usluga se prilagođava posebnim zahtjevima ili specifičnostima klijenata.

OurCompany
proizvodnja
PROIZVODNJA

Pokrenuli smo vlastitu proizvodnju štitnika za koljena koja se proizvode u dvije serije STANDARD i PROFY.

Proizvodima od PU pjene dodali smo i kolekciju klecalica za keramičare i varioce.

Važno je napomenuti da su svi proizvodi PAH FREE i skladu sa EU normama.

Također, smo pokrenuli proizvodnju drvenih držala za vrtni program iz asortimana MAX alata.

ZASTUPSTVA

Paralelno uz razvoj branda MAX®, a zahvaljujući razvijenoj logistici i mreži terenskih komercijalista, Kožul je postao distibuter svjetski poznatih brandova.