Prezentacija Bihui proizvoda

Sa tvrtkom koja je vlasnik brand-a Bihui, Kožul posluje već 20 godina a unazad 2 godine su predstavili brand koji je posebno razvijen u cilju pružanja profesionalnih alata i pribora kako profesionalcima tako i hobistima. Pročitaj više “Prezentacija Bihui proizvoda”

Novi brand SATA u Kožul Veleprodaji

S ponosom najavljujemo uspostavljanje novog partnerstva sa tvrtkom Apex Tool Group B.V. , nositeljem i vlasnikom branda SATA. Pročitaj više “Novi brand SATA u Kožul Veleprodaji”

All Easy Pro

All Easy Pro ima nekoliko ključnih prednosti:
Jednostavna instalacija
Jednostavno čišćenje
Jednostavno održavanje

A jednostavnije znači i brže. Zahvaljujući tim značajkama, nije samo odličan za instalatere, već i za razne biznise kojima je vrlo bitno da se svako održavanje, čišćenje ili evenutalni popravak u njihovom prodajnom prostoru obavi u što kraćem roku i sa što manje nereda (uredi, kafići, saloni, trgovine…).

All Easy Pro ima još jednu prednost pred klasičnim klima uređajima – kod običnih klima udaljenost između uređaja i stropa treba biti 15-20 cm, a kod AE Pro dovoljno je samo 5 cm.

Pametni senzor »Intelligent Eye« detektira kretanje u prostoriji i isključuje sustav ako nema mjerljive aktivnosti.

Isporuka pet TIG uređaja LORCH T300 DC BASIC PWS

Naši kupci prepoznali su kvalitetu brenda LORCH kao kvalitetnog partnera u području zavarivanja. Pročitaj više “Isporuka pet TIG uređaja LORCH T300 DC BASIC PWS”

Sajam BIAM & ZAVARIVANJE 2022

Tvrtka Kožul sudjelovala je na međunarodnom sajmu Biam & Zavarivanje koji se održao na Zagrebačkom velesajmu u periodu od 26. – 29. travnja 2022. godine.

Pročitaj više “Sajam BIAM & ZAVARIVANJE 2022”

Prezentacija brenda LORCH

Dana 10.11.2021. u prostorijama tvrtke Kožul održana je prezentacija brenda Lorch. Pročitaj više “Prezentacija brenda LORCH”

Sajam zavarivanja u Slavonskom Brodu

U Slavonskom Brodu održan je sajam Zavarivanja na kojem smo se predstavili kao izlagač.

Pročitaj više “Sajam zavarivanja u Slavonskom Brodu”

Prezentacija Montolit i Fila proizvoda

U petak 15.10.2021. godine ispred našeg maloprodajnog Hobi centra održana je prezentacija Montolit i Fila proizvoda. Pročitaj više “Prezentacija Montolit i Fila proizvoda”

MAX alati na tržištu Mađarske

Tvrtka Kožul uspostavila je partnerstvo sa tvrtkom EXC Tools kft iz Mađarske. Pročitaj više “MAX alati na tržištu Mađarske”

Novi katalog tvrtke Kožul

Tvrtka Kožul izdala je novi katalog svojih proizvoda. Uz vlastiti brand MAX tvrtka Kožul distributer je i svjetski poznatih brandova. Pročitaj više “Novi katalog tvrtke Kožul”