20 svi.

Izjava o privatnosti je sastavni dio Uvjeta poslovanja poduzeća Kožul d.o.o. te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na stranicama www.kozul.hr

U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naših stranica molimo kupce da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ukoliko se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom podrazumijeva se da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.

Izjava o privatnosti poduzeća Kožul d.o.o. može se izmijeniti u bilo kojem trenutku objavom na stranici www.kozul.hr. Izmjene stupaju na snagu po samoj objavi na stranicama. Zbog toga molimo kupce da periodično provjeravaju stranicu o potencijalnim izmjenama Uvjeta poslovanja jer neće biti eksplicitno obaviješteni o promjenama.

Registracijom na stranicama www.kozul.hr od Vas tražimo neke podatke. Podatke koje tražimo od Vas putem registracije koristimo kako bi pružili čim kvalitetniju uslugu te za potrebe istraživanja tržišta i rješavanje reklamacija i sporova.
Dodatne podatke možemo tražiti u slučaju rezervacija robe ili naručivanja usluge gdje trebamo podatke nositelja rezervacije ili naručitelja usluge.

Ova pravila o privatnosti određuju i reguliraju kako Kožul d.o.o. koristi te štiti sve informacije koje dajete Kožul d.o.o. kada koristite ovu web stranicu. Kožul d.o.o. garantira zaštitu vaše privatnosti.

Kada navedete određene podatke po kojima vas je moguće identificirati prilikom korištenja ove web stranice, onda možete biti sigurni da će se ti podaci koristiti samo u skladu s ovom izjavom o privatnosti.

Davanjem privole i prijavljivanjem na našu newsletter listu dajete nam dopuštenje da Vas kontaktiramo u marketinške i informativne svrhe koje mogu uključiti slanje SMS-ova, elektroničke pošte, pisama ili telefonskih poziva. Pobrinuti ćemo se da informacije koje šaljemo budu u skladu s Vašim interesima i općenito korisnim informacijama za Vas kao našeg vjernog korisnika. U slučaju da ne želite da Vas više kontaktiramo s newsletterom dovoljno se odjaviti s istog pritiskom na link „Odjava“.

Od dane privole možete odustati u bilo kojem trenutku, možete u potpunosti ili djelomično opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama.


Na ovim web stranicama mogu se sakupljati sljedeći podaci:

• ime i prezime

• kontakt informacije, uključujući e-mail adresu

• demografske podatke, podatke o navikama i interesima te ostale nama relevantne podatke

• druge podatke relevantne za istraživanje i analizu tržišta, kupaca i/ili ponude


Zašto su nam potrebne navedene informacije:

Sakupljamo i analiziramo ove informacije kako bismo što bolje razumjeli vaše potrebe te vam pružili bolju uslugu, a iz sljedećih razloga:

• internih vođenja evidencija

• kako bismo poboljšali svoje proizvode i usluge

• kako bismo vam povremeno slali promotivne email-ove o novim proizvodima, posebnim ponudama ili neke druge informacije za koje mislimo da bi vam mogle biti zanimljive

• povremeno možemo koristiti vaše podatke kako bi vas kontaktirali u svrhu istraživanja tržišta

Možda ćemo vas kontaktirati e-mailom, telefonom, faxom ili poštom.

Koristimo vaše informacije kako bi prilagodili ovu web stranicu vašim interesima i potrebama.


Odluka o imenovanju službenika za zaštitu podataka

Antonio Gavran
Kožul d.o.o. Vinogradska 2g, 35000 Slavonski Brod
Tel: +385 (0)35 411 772, Fax +385 (0) 272 800
e-mail: antonio.gavran@kozul.hr

Prilog:
 Odluka o imenovanju službenika za zaštitu podataka