Pretraživanje

Savjeti

Objavljeno: 28.3.2014. | 11:44
Prikaza: 1898
|
Autor: Administrator

Kako uštediti više od 1/3 vode

Tips : Kako uštediti više od 1/3 vode

Ugradnjom neoperl perlafora na postojeće slavine ili ugradnja slavina Nord i schmidler koje su proizvedene u hrvatskoj s originalnim perlaforima, koji mješajući vodu sa zrakom ostvare zadovoljavajuću jačinu mlaza na izlazu slavine uz 1/3 manje protoka vode.

Slavine Schmidler
namijenjene su, kako vrhunskim estetama tako i pustolovima, klasičarima i svima koji na prvo mjesto ne žele staviti samo jednu funkciju slavine, osobama koje ne žele kompromis, već su na prvo mjesto stavili i kvalitetu i stil i pouzdanost i funkcionalnost.
Slavine i galanterija Schmidler cijenjeni su zbog svog inovativnog dizajna i prvoklasne kvalitete i rezultat su pomnog odabira između različitih stilova i pravaca.
Proizvedeni korištenjem samo najboljih materijala i načina proizvodnje, proizvodi će trajati godinama i sigurno će zadržati svoje kvalitete i atraktivnost.
Uz visoku kvalitetu sastavnica; ugrađuje se Hydroplast (Italija) keramička pločica (kartuša) i NEOPERL? (Švicarska) perlator, što jamči vrhunsku trajnost i izdržljivost, slavine su dodatno testirane i mogu izdržati minimalno 100 otvaranja i zatvaranja svaki dan, 5 godina bez prestanka.
To iznosi 180 000 puta !
Testom na buku utvrđeno je da ?stvaraju? buku manju od 18 db i time spadaju u prvu klasu po kategorizaciji kvalitete mehanizma.
Slavine Nord
spoj odličnog dizajna, vrhunske kvalitete i povoljne cijene.
Slavine Nord danas se nalaze u velikom broju kuhinja i kupaonica, a svojom cijenom, kvalitetom i dizajnom osigurale su svoje mjesto u bogatoj ponudi slavina u Hrvatskoj.
kozul.hr : Automatski osigurači

Automatski osigurači

24. travnja 2014.
kozul.hr : Primjena tipli

Primjena tipli

24. travnja 2014.
kozul.hr : Zašto štedne žarulje?

Zašto štedne žarulje?

28. ožujka 2014.
kozul.hr : Kablovi

Kablovi

28. ožujka 2014.
kozul.hr : Lakiranje starih vrata

Lakiranje starih vrata

28. ožujka 2014.
kozul.hr :
kozul.hr :